čestitke!

Mirko Šijan postao otac po drugi put! Roditelji odabrali STARO SRPSKO IME koje krije moćnu simboliku

0

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana se porodila i na svet je donela dečaka.

Mirko Šijan i Bojana Rodić
Mirko Šijan i Bojana Rodićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mirko Šijan i njegova supruga Bojana Rodić dobili su još jednog dečaka. Ponosni roditelji su odlučili da drugom nasledniku daju ime Vukan.

 

Ove lepe vesti podelila je Mirkova sestra Zorana koja je na Instagramu objavila Bojaninu fotografiju i napisala:

 

- Bravo, snajka. Rodio se Vukan - napisala je ponosna tetka.

Vukan je muško ime starosovenskog porekla. Naime, u vreme kada se verovalo da imena imaju magijsko dejstvo, dečaci su dobijali ime Vuk ili Vukan da bi roditelji zastrašili “zle duhove” imenom potomstva i tako ga sačuvali od bolesti i umiranja.

 

Inače, Goca Božinovska je ranije za medije izjavila da je Bojani danas termin, a za naslednika je sve spremno u rodnoj kući u Surčinu.

 

Mirko Šijan i Bojana Rodić
Mirko Šijan i Bojana Rodićfoto: Nenad Kostić

- Čekamo sada drugu bebu, preokupirani smo time. U ponedeljak stiže beba. Proletelo nam je, ne možemo da verujemo da stiže još jedna beba. Samo da Bog da da sve bude dobro. Gledam maksimalno da poštedim Bojanu, da ne diže dete, da se ne opterećuje, ipak je ostalo još samo nekoliko dana... Bojana se drži super, njoj se skoro i ne vidi da je trudna. Ma ona je zmaj. Nije lenja žena, ide, diže, sve radi... A onda razmišljam, pa i ja sam takva isto bila. Moja snajka je žena zmaj, da sam je ja borala, ne bih je takvu našla. Lepa, zgodna, sposobna, vredna, prava majka... Domaćica i lepotica! Stvarno nemam zamerke, a ako se ja pitam kao svekrva, sve je super stvarno - poručila je pevačica za Pink.rs.

 

 

makonda-tracker