čestitamo

Nećete moći da zadržite suze kad vidite NJEGOVU REAKCIJU: Milica Mandić prelepim snimkom objavila da je TRUDNA

0

Srpska olimpijska šampionka Milica Mandić je na društvenim mrežama podelila prelepe vesti koje su mnogi naslućivali.

Milica Mandić i Marko Đuričić
Milica Mandić i Marko Đuričićfoto: Instagram

Jedna od naših najboljih sportistkinja Milica Mandić je emotivnim snimkom na društvenim mrežama objavila da je trudna.

 

Kako je nekdašnja šampionka u tekvondou napisala, ona je u petom mesecu trudnoće. Na kraju snimka se vidi i reakcija njenog supruga kada je saznao da će postati otac.

 

- Marko i Milica + 1 - napisala je lepa Milica.

Inače, Milica je za srpsku reprezentaciju osvojila dve zlatne medalje u tekvondou. Njena ljubavna priča sa Markom Đuričićem je počela na jako zanimljiv način, a iako Milica ne voli preterano da govori o privatnom životu, jednom prilikom je ispričala nekoliko detalja.

― Marko je došao u tekvondo klub zbog mene. On trenira taj sport od 2008, kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao ― prisetila se Milica.

 

Ona u početku nije obraćala pažnju na njega, ali se njegova upornost isplatila.

 

Milica Mandić
Milica Mandićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

― Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života ― rekla je Milica jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker