čestitke

Đokovići imaju mnogo razloga za slavlje: Saška Veselinov NEOČEKIVANOM FOTOGRAFIJOM saopštila najlepše vesti

1

Saška Veselinov i Đorđe Đoković su prošle godine organizovali raskošno venčanje na kom su okupili prijatelje i porodicu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Saška Veselinov i Đorđe Đokovićfoto: Instagram, saskaveselinov

Od trenutka kada su počeli vezu, Saška Veselinov i Đorđe Đoković su bili u centru pažnje. Njihova raskošna svadba je trajala nekoliko dana, a slavlje se nastavilo i na crnogorskom primorju.

 

Iako se često spekulisalo i pisalo dosta toga, ni jedno ni drugo nisu želeli da dele informacije, ali ni da demantuju natpise.

 

Sada je Saška rešila da sa publikom podeli najsrećnije vesti i na predivan način.

- Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je Saška.

Saška je na ovaj način potvrdila ono o čemu je javnost već odavno pričala, a brojne poznate ličnosti su joj u komentarima čestitale, među njima i Ana Rajković, Dragana Džajić, Mina Milutinović.

 

 

makonda-tracker