presltako

"Znam da će biti nadivniji tata, za manje od godinu dana..." Žena Đorđa Đokovića o roditeljstvu sa Novakovim bratom

0

Đorđe Đoković i njegova lepša polovina Saška već nekoliko meseci uživaju u bračnom životu. 

Đorđe i Saška na venćanju u Crkvi svetog Marka
Đorđe i Saška na venćanju u Crkvi svetog Markafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe Đoković, najmlađi brat jednog od najboljh tenisera u istoriji ovog sporta, venčao se sa svojom izabranicom Saškom Veselinov septembra prošle godine.

 

Sudbonosno "da" srećan par izgovorio je u Crkvi svetog Marka u glavnom gradu Srbije, da bi se nakon toga slavlje nastavilo u Crnoj Gori. Na glamuroznom svadbenom partiju mikrofona se tada latio i Nole, koji je sa bratom i snajkom zapevao "Nije htjela".

 

Jedan detalj sa venčanja mnogima je tada privukao dosta pažnje, a to je bio papagaj po imenu Pipi Duga Čarapa Veselinov. Saška je posle svadbe objasnila zašto je ta ptica bila specijalni gost.

 

- Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik — napisala je Saška na svom Instagramu.

 

 

Mlada je pred sam čin venčanja izvadila svog ljubimca iz kaveza i poljubila ga.

 

— Bio je jako mali kada je stigao u naš dom, tako da sam mu se maksimalno posvetila. Što se reči tiče, imajte na umu da je stigao kada sam imala 3 godine. Fond reči mi je bio "Pipo, dođi, Pipo" i tako 1.000 puta na dan. Menja melodiju, pa ako me nema dugo kod kuće, to njegovo "Pipo" bude dosta ljutito, dok je za "Laku noć" nežan — ispričala je jednom prilikom Saška. 

 

 

Nakon venčanja i gala proslave mlađi Đoković i njegova izabranica su svili svoje ljubavno gnezdo u Beogradu, a sada je Saška napravila jednu zaista lepu objavu na Instagramu, iz koje se da naslutiti da ona i Đorđe u doglednoj budućnosti planiraju prinovu.

 

Iako je akcenat ovog posta bio na njihovom psu, kome je bio rođendan, deo koji se odnosi na roditeljstvo je više zagolicao maštu fanova.

 

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Saska Veselinov Instagram

 

- Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata - napisala je Saška na Instagram profilu.

 

 

makonda-tracker