pretužno

Futa će u narednom periodu ostvariti Laćinu poslednju želju: "Zna koliko je Milanu stalo do toga"

0

Milan Laća Radulović, sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je iznenada 20. decembra prošle godine.

Futa zna koliko je Milanu to bilo veoma bitno.
Futa zna koliko je Milanu to bilo veoma bitno.foto: M.M./ATAImages

Milan Laća Radulović preminuo je iznenada u Izraelu krajem prošle godine.

 

Kompozitor Aleksandar Futa Radulović je ostao sasvim sam, nakon što je i njegova supruga Marina Tucaković preminula 2021. godine, a njihov prvi sin Miloš je iznenada preminuo još 2008. godine.

 

Kako je izvor otkrio z Kurir, Aleksandar Futa Radulović se polako privikava na nove životne okolnosti, ali je svestan da život mora da se nastavi dalje. 

– Vreme polako prolazi, ali je navikao na novu realnost i svestan je da život mora da se nastavi dalje. To bi voleli i njegova deca i supruga. To ima na umu i to mu nekako daje podstrek da se drži i da ne padne skroz u očaj, što bi za njega bilo kobno. Njegovi prijatelji se trude da, kad god mogu, neko bude s njim – priča izvor.

 

Kako otkriva izvor, u narednom periodu Futa će se posvetiti cilju da ostvari poslednju želju svog sina Laće.

 

Naime, objaviće zbirku pesama koje je napisala Marina.

 

Laća je želeo da na jednom mestu sakupi tekstove svoje majke i da se time bavi kad se vrati iz Izraela. Futa zna koliko je Milanu bilo stalo do toga i za koje je pesme želeo da se nađu u knjizi, tako da će mu to biti jedan od prioriteta u narednom periodu. Simbolično, posvetiće je preminuloj porodici, a sav prihod od prodatih knjiga ići će u humanitarnu "Fondaciju Marina Tucaković", koja je osnovana 2021. godine u borbi protiv raka dojke – navodi izvor.

 

makonda-tracker