bori se

"NIJE MENI OVO PRVI PUT!" Futa nakon Laćine SAHRANE potražio utehu i SPAS jedino kako je znao

0

Futa je hrabro uspeo da izdrži još jedan veliki udarac koji ga je zadesio, a sve je iznenadio njegov potez kada se vratio sa groblja nakon Laćine sahrane.

Laća i Futa
Laća i Futa foto: Screenshot & Ana Paunković

Milan Radulović Laća preminuo je u decembru prošle godine kada je njegovo beživotno telo pronađeno na ulici u Tel Avivu u Izraelu. Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute sahranjen je pored svoje majke i brata Miloša na Novom groblju u Beogradu.

 

Kako su mediji pisali, Futi je nakon saznanja da mu je sin preminuo dolazila hitna pomoć u stan, kako bi mu pomogla da se smiri.

 

Futa je pre 15 godina izgubio sina Miloša, supruga Marina je preminula pre dve godine, da bi prošle godine ostao i bez drugog sina Milana.

 

Zbog svih ovih porodičnih tragedija Futa je opisan i kao jedan od najuspešnijih, ali i najnesrećnijih ljudi na estradi. I pored sve nakupljene boli, Futa je dostojanstveno izdražao sinovljevu sahranu.

 

No, jasno je da mu uopšte nije bilo lako, što potvrđuju i njegovi prijatelji.

 

- Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života - rekao je izvor blizak Futi za Alo.

 

Kada su mu prijatelji rekli da se, obzirom na sve što se desilo, dobro drži, Futa je izgovorio tako istinite, a tako bolne reči.

 

Laća I Marina
Laća I Marinafoto: Dragan Kadić

- Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: "Nije meni ovo prvi put". Koliko god bilo bolno - izgovorio je Futa prijatelju svoju najveću životnu istinu.

 

A odmah nakon sahrane Futa je spas od tuge potražio na svoj način. Odmah je okupio prijatelje i uzeo gitaru.

 

- Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu - kaže izvor.

 

 

makonda-tracker