dao je podršku

"NAŠ POSAO JE SUROV": Momčilo Otašević iskreno o koleginici Mileni Radulović i slučaju koji je zaledio javnost!

0

Glumac ističe sa nije mogao da posumnja šta joj se dogodilo, jer je uvek bila vedra i raspoložena devojka.

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Glumac Momčilo Otašević dao je podršku koleginicama koje su prošle golgotu u školi glume Miroslava Antića, i ovim rečima izneo je svoj stav.

 

"Apsolutno nisam za pružanje ikakve podrške osumnjičenom, već sam za apsolutnu podršku svojim koleginicama. To je jedan od najhrabrijih ženskih činova koje sam ja doživeo i zato im dajem svu ljubav i podršku" - započeo je glumac Momčilo i dodao:

 

"Pakao koji su prošle znaju samo one, mi samo možemo da im damo podršku. Naš posao jeste surov i stidiranje jeste teško, ali time se baviš ili ne. Nema potrebe za surove metode kroz ceo taj proces. Jesam šokiran da se to dogodilo Mileni sa kojom sam imao priliku da radim, da razgovaram, da se družim. U tim zajedničkim druženjima nikad nisam ni posumljao da joj se tako nešto strašno dogodilo, nisam ništa ni slutio i žao mi je zbog toga."

 

Momčilo Otašević
foto: printscreen

Otašević je pružio podršku svojim koleginicama i pozvao žene da odmah prijave svaki vid nasilja koji osete.

 

"Niko nema pravo da im sudi, jako je hrabro da su progovorile. Ja samo mogu da budem na njihovoj strani, imaju svu moju podršku. Ovde je glavna tema žena, zato reagujte drage žene na svaki vid nasilja. Prijavite to. Nažalost nisam iznenađen ovakvim slučajem, ima ih u svim profesijama" - istakao je on u jutarnjem programu na K1.

 

 

 

makonda-tracker