prelep par

Da mu je neko rekao da će ostati u Zagrebu... Momčilo Otašević otkrio kako se rodila ljubav između njega i lepe Jelene

2

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin uživaju u svojoj porodičnoj i ljubavnoj idili, ali na početku ni jedno ni drugo nisu mogli ni da naslute kojim putem će njihova romansa krenuti

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Glumac Momčilo Otašević važi za jednog od najšarmantnijih domaćih glumaca, a posebno interesantna je njegova ljubavna priča s devet godina starijom koleginicom, Hrvaticom Jelenom Perčin.

 

 

Podsetimo, Momčilo i Jelena u bračnu luku zaplovili su nakon dve godine ljubavne veze. U aprilu 2018. godine venčali su se u Crnoj Gori, na intimnoj ceremoniji.

 

Momčilo i Jelena dobili su dvoje dece, a glumac je u intervjuu za hrvatske medije ispričao da nijedno od njih dvoje nije ni pomišljalo na to da će završiti zajedno. Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac iskreno govori:

 

Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao — rekao je za 24sata.hr.

 

1 / 9 Foto: PRINTSKRIN, ANA PAUNKOVIĆ

 

Ovaj glumački par ima ćerku Mašu i sina Jakšu, a Jelena ima ćerku Lotu iz prvog braka, koja joj je od velike pomoći pri odgajanju mališana. Momčilo je jednom govorio o razlici između ćerke i sina:

 

Strašno je važno uspostaviti neku vrstu ritma, držati ga se i biti dosledan u tom ritmu i onda stvari funkcionišu. A čim se malo poremeti ritam, nastaje haos. Već sa tri meseca Maša je imala volju, želju i stav. Gleda te sa svojim argumentima zašto te tako gleda. Dok je mali Jakša legenda, gde si ga stavio tu je, dobar je, ako ne, malo plače, sam da se zna da postoji.

 

 

 

Jelena, s druge strane, ima samo reči hvale za svog supruga i to kako se odnosi prema njihovoj deci.

 

Momo je kao tata pun energije i ništa mu nije teško. Čovek s njim stvarno poželi da ima decu — pohvalila se lepa glumica.

 


 

makonda-tracker