nisko i bezobzirno

"Imaš bebeći mozak, to ti je od hormona": Megan uvredila Kejt Midlton rečima koje su izazvale buru u celom kraljevstvu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Mare

05-01-2023 23:53h
Megan je trecerazredna glumica sa dva propala braka manipulatkinja zla sramota bi bilo da se Pera mesar ozenio sa njom a kamoli princ i jos sa desetinama vanbracnih veza

Nesa

05-01-2023 23:54h
Megan je kalkulativna ulicarka

Aca

05-01-2023 23:54h
Iz propalog braka majka joj lezala u zatvoru najobicniji olos

Baba Visnja

06-01-2023 04:05h
"Baby's brain" nije uvreda!! To je kao kada kazes nekome da je mamuran. Jel "mamuran si" uvreda??
Mamurluk je jedan vid mentalne magle zbog alkoholiziranja prethodnog dana, a "baby's brain" je mentalna magla zbog hormonskog disbalansa izazvanog krajem trudnoce i porodjajem. Secam se recimo 9-og meseca svoje prve trudnoce. Plakala sam nizasta.

"Baby's brain" nije uvreda medju obicnim svetom. Plavokrvni medjutim zadrzavaju pravo da dignu nos na bilo koji komentar. Ovo je jedan od esencijalnih manipulativnih elemenata kojim kontrolisu svet oko sebe.

Megan se nije snasla u toj porodici. Odrasla u sasvim drugacijem okruzenju, bez osecaja strhopostovanja i tradicije prema plavokrvnima. Za one koji nisu odrasli u monarhiji tesko je prihvatiti status na koji clanovi monarhije polazu pravo.

Ja sam sokirana da ljudi ne vide da je hajka na Hari i Megan u punom jeku i da su mediji puni ostrascnih komentara protiv ovo dvoje.

Treba biti svestan da su svi i bukvalno SVI dopisnici i reporteri iz palate kojima je to zanimanje zapravo medijski megafon palate. Nisu nezavisni, to hocu da kazem, znaci nikada nece nista lose objaviti o plavokrvnima. Ako verujete sta oni kazu molim vas ostavite mi vas kontakt. Imam odlicnu maglu u konzervi da vam ponudim, a ove nedelje je cak i na popustu.

V

06-01-2023 06:17h
Nikako ne volim medijski linch , tu mi odmah nesto smrdi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: