da li ste znali?

Iza njenog osmeha se krije MORE TUGE: Životna priča dr Nade Macure je DOKAZ koliko je život nepredvidiv

0

Zavoleli smo je u jutarnjem programu kada nas je savetovala kako da se ponašamo na hladnoći i vrućini, a od tad je prepoznatljiva po svojoj nestvarnoj harizmi.

Dr Nada Macura
Dr Nada Macurafoto: Damir Dervišagić

Dr Nada Macura je stekla veliku popularnost od trenutka kada se pojavila na televiziji, a ljudi su je upamtili po stilu, modi, ali i ponekom simpatičnom lapsusu.

 

Ona je rođena u Vrdniku, a iako je veći deo njene porodice u Vojvodini, ona je shvatila da Novi Sad nije grad za nju zbog svoje mirnoće, pa je ostala u Beogradu uprkos svemu.

 

Kako je i sama rekla u jednom intervjuu, živi skromno, u stanu koji joj je ostao od bivšeg muža, a otkrila je i za kojim ljudima žali.

- Nemam velike prohteve. Nemam ni veliki stan. To je stan bivšeg muža i cenim što mi ga je ostavio posle razvoda, inače bih sigurno bila podstanar. Pošto moja porodica živi u Vojvodini, često pomišljam kako bi bilo da se preselim u Novi Sad, ali tamo je sve sporije, mirnije i tiše. Beograd je grad po mom temperamentu: bučan, jasan, glasan i lep - iskrena je bila ona.

 

Nada je rano ostala bez majke, a tu ulogu je preuzela maćeha, o kojoj doktorka ima samo reči hvale. 

- Ta naša maćeha meni nije bila maćeha, već žena koja me je othranila i koju sam ja zvala mama. Nikada me nije udarila i grdila. Ponekad sam i čeznula za tim da me mlatne ako zaslužim. Zaista je bila žena anđeo. Imala sam pored nje život kao i sve devojčice pored majki: obuvala sam njene štikle, isprobavala šešire, haljine, rumenilo...

 

Nada je rekla i da nikada nije zamišljala kako će biti udata za čoveka koji će biti stalno u kući, a upravo to joj se desilo.

- Nemam baš neku tugu zbog toga što nemam nekoga pored sebe. I kad je trebalo da se udam, rekla sam: "Bože, pa neće valjda moj muž da bude stalno u kući?!" A za takvog sam se udala. Volela bih da imam temperamentnu osobu pored sebe, da me muškarac vodi u životu, da bude jači od mene... Ima takvih muškaraca, ali ih ja ne tražim - rekla je ona i dodala kako je za nekim drugim ljubavima možda više patila, ali i da nije bilo onih koje je baš iskreno volela.

 

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija poznate doktorke iz mladosti, a vi sami procenite da li biste je prepoznali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Za kraj, dr Nada je dodala kako je fascinirana modom, obožava Šanelove kostime, a iako nema novca da priušti sve što bi želela, prati italijnsku modu i sve modele koje želi nosi svojoj krojačici da joj sašije.

 

 

makonda-tracker