verovali ili ne

ŽUDEO JE ZA NJOM i hteo da prekrši svoje užasno pravilo: Osama bin Laden bio OPSEDNUT pevačicom kojoj se divio ceo svet

0

Ljubavnica terorističkog vođe ispričala je pre nekoliko godina detalje o bizarnoj zaljubljenosti Osame bin Ladena u američku zvezdu

Osama bin Laden u mladosti
Osama bin Laden u mladostifoto: EPA/STR

Ime Osame bin Ladena budi mnogo negativnih asocijacija: na napad u Americi 11. septembra 2001. godine, brojne druge terorističke napade, Al Kaidu, islamističku organizaciju koja je godinama zastrašivala svet...


Malo je onih kojima bi jedna od pomisli na pomen ovog ozloglašenog saudijskog multimilionera kog su američke snage likvidirale 2011. godine bila, na primer, neka popularna pevačica. Ipak, to nije slučaj ako ste fan Vitni Hjuston – onda ste sigurno čuli za ovu bizarnu priču.


Kako su pre nekoliko godina pisali strani mediji, Osama bin Laden bio je veliki obožavalac jedne od najvećih diva u istoriji pop muzike. Ne samo što je cenio njen muzički rad i uživao u njenom glasu nego je bio zaljubljen u lepu američku zvezdu.

 

Vitni Hjuston u Las Vegasu 2012. godine
Vitni Hjuston u Las Vegasu 2012. godinefoto: EPA/LVNB / HANDOUT/ LVNB ARCHIVES via the european pressphoto agency

Jedna od bivših ljubavnica Bin Ladena ispričala je svojevremeno u svojim memoarima da je Vitni Hjuston bila njegova opsesija.


Pričao je da najviše žudi za Vitni Hjuston – pisala je Kola Buf. – Kako je bila lepa, kako je "istinski islamska", ali su joj mozak isprali američka kultura i njen suprug Bobi Braun, za kojeg je Osama pričao da bi ga ubio. Objasnio mi je da bi, kako bi mogao da ima Vitni, prekršio svoje pravilo o boji i učinio je jednom od svojih supruga.

 

Vođa terorističke organizacije Al Kaida Osama bin Laden
Vođa terorističke organizacije Al Kaida Osama bin Ladenfoto: EPA/STR

Kola, koja je, takođe, tamnoputa, teško je podnela ovaj rasistički ispad. Kako je pisala, često je pravila pletenice, što joj Bin Laden nije dopuštao.


– Osama je pričao da samo majmuni imaju pletenice. Rekao mi je da je Vitni Hjuston najlepša žena koju je video u životu i da ona nikad nije imala pletenice – prisetila se bivša Bin Ladenova ljubavnica. – "Hoću da imaš frizuru kao ona od sad", rekao mi je.


Kako je ona napisala, Osama bin Laden želeo je da pokloni američkoj pevačici vilu u Kartumu i da ima prelep osmeh.

 

 

makonda-tracker