uništile su je zavisnosti i afere

"BILA JE UKLETA OD TRENUTKA KADA SE RODILA": Detalji iz života Vitni Hjuston i dalje INTRIGIRAJU javnost

0

Stariji rođaci i danas se sećaju kako je bila predivno dete, a uz lepotu pričalo se i o njenim vokalnim sposobnostima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ranim dvadesetim postala je superzvezda manekenskog izgleda i neverovatnih glasovnih mogućnosti.

 

Dokumentarac Oskarom nagrađenog reditelja Kevina Mekdonalda - "Whitney", premijerno je prikazan u Kanu u maju 2019. godine ,a priča priču o životu umetnice predivnog glasa koja je od pronađena mrtva u kadi u kupatilu hotelske sobe 2012. godine.

 

Imala je samo 48 godina, a ovaj dokumentarac pokušao je da odgovori na pitanje šta ju je je odvelo na taj put samouništenja.

 

Vitni Hjuston je jedna od najpopularnijih umetnica 20. veka, ali umesto njenim glasom mediji su, većinom, i to nekoliko godina pre njene smrti, bavili upravo njenom zavisnošću od droge. Mekdonald se tako u svom dokumentarcu pita zašto nikada nije mogla da se reši zavisnosti i kako neko ko deluje tako srećno i vrckavo može biti toliko izmučen. Intervjuisao je većinu, ako ne i sve njene najbliže saradnike, uključujući i njenog bivšeg supruga Bobija Brauna i zaključio da je "bila ukleta od trenutka kada se rodila".

1 / 5 Foto: Profimedia


Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker