neodoljiv

Pred njim žene drhte, ima energiju kojoj je teško odoleti: Znate li koji umetnik nosi epitet "buntovnika na violončelu"?

0

Kad on zasvira zastaje dah, ne samo od muzike koju proizvodi, već i od izgleda pravog mačo muškarca 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Hrvatski muzičar i virtuoz na violončelu Stjepan Hauser jedan je od najpoželjnijih muškaraca u regionu. Dvorane u kojima nastupa dupke su pune, a on ne krije da mu je veliko zadovoljstvo što ga, kako kaže, žene vole.

 

On će uskoro nastupiti i pred beograskom publikom, što raduje mnoge pripadnice lepšeg pola. Proslavio se kao veliki umetnik, vrhunski violončelista i član benda 2Cellos.

 

Zbog svog nemirnog duha, ali i energije koja nikog ne ostavlja ravnodušnim jedan od najpoznatijih performera na violončelu današnjice dobio je nadimak „Buntovnik na čelu“.

 

 

Stjepan često govori o tome koliko je zahvalan što ga publika voli, pa ponekad iznenadi i nekim izjavama o ženama. 

 

- Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Žene su moj univerzum i ja sam njihov, šta ću kad me vole - rekao je umetnik jednom prilikom.

 

Neobičan nadimak dobio je zahvaljujuči tome što je, kako kaže, u duši buntovan.

 

 

- Kao i muzičar i kao čelist, pokazao sam buntovnu stranu, svirao sam rok na čelu, koristio sam čelo na razne načine na koje se nije pre koristio. Na mojim koncertima se čuti svašta – ja sam i roker i latino i romantičan, sve je obuhvaćeno u ovom spektaklu.

 

Stjepan je rođen u Kuli, u Republici Hrvatskoj 1986. godine. Tokom svoje uspešne karijere proputovao je svet i nastupao u više od 40 zemalja na svim kontinentima.

Stjepan Hauser
Stjepan Hauser foto: Zorana Jevtić

 

S obzirom da uskoro dolazi u Beograd, Stjepan je gostujući u jednoj domaćoj emisiji otkrio čemu se najviše raduje u našem gradu.

 

- Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene - rekao je kroz smeh simpatični umetnik. 

 

 

makonda-tracker