iskrena

"PRATIM GA I SVE MU LAJKUJEM, ALI ON ME NE PRIMEĆUJE": Kija Kockar OTVORENO priznala na kog našeg GLUMCA je bacila OKO!

4

Iako je mnogo onih koji veruju da ne postoji taj koji bi Kiji Kockar mogao da kaže "ne", pevačica je otkrila da ima čak dve simpatije, a da ni jedan ni drugi nisu svesni njenog postojanja.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U pitanju su glumac Miloš Biković, koji je kako kaže čak i ne prati na društvenoj mreži Instagram, i muzičar Stjepan Hauser čiju ju je talenat najviše privukao.

 

- Bikovića pratim na Instagramu, lajkujem mu sve, ali me on ne primećuje i ne prati - rekla je Kija, a onda i pozvala glumca da joj lajkuje barem jednu fotografiju.

 

Pevačica je potom priznala da "Južni vetar" nije stigla da pogleda, ali da bi se rado sa njim ljubila pred kamerama i zbog njega prihvatila glumačku ulogu.

 

- Naravno da ću se ljubiti sa Bikovićem! Ne moramo pred kamerama, možemo i ovako, sa strane - rekla je Kija kroz smeh.

 

Zatim, pevačica je progovorila i o Hauseru, bivšem dečku Jelene Rozge.

 

- Nikada ga nisam upoznala, samo sam se zaljubila u njegov talenat. Iz sfere muzike je, ali nije pevač, svira jedan instrument. Jako je talentovan i to me je oduševilo. Ja sam osoba koja se vezuje za talenat, za mozak, za rad.... Takođe, ni on ne zna da postojim, ali sam njegov veliki fan. Drago mi je što je uspeo u svetu, ne samo kod nas - zaključila je ona.

 

 

 

makonda-tracker