DA LI STE ZNALI?

HAUSER VAŽI ZA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH MUŠKARACA: Njegov ljubavni život godinama intrigira, a ona mu je ukrala SRCE!

0

Publika ga obožava kao muzičara, ali su ga bliže upoznali po romansi sa pevačicom Jelenom Rozgom.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Jedan od najpoželjnjijih muškaraca na javnoj sceni Hrvatske, pa i šire - čak u Srbiji je Stjepan Hauser, bivši dečko Jelene Rozge.

 

Hauser i Rozga raskinuli su u septembru 2017. godine nakon dve i po godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015., a o svojoj su romansi nakon tog događaja ubrzo i javno progovorili.

 

Na samom kraju veze Stjepan se nije poneo baš preterano džentlmensk jer je posle svega na pitanje o Jeleni izjavio da se “rešio mnogih briga“.

 

Ubrzo nakon raskida dugogodišnje veze sa Jelenom Rozgom uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen. Tako je bar tvrdio neko vreme dok nije izjavio da se samo malo šalio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Hrvatska je tokom leta danima pisala o novoj devojci Stjepana Hausera, nekadašnjoj misici, hostesi i konobarici Steli Opančar.

 

Stela se tokom leta fotografisala na njegovoj terasi golišava, a hrvatski mediji su pisali da su njih voje u vezi još od decembra prošle godine s obzirom na to da su letos isplivale njihove zajedničke fotografije koje datiraju iz tog vremena, a na kojima se vidi kako se Hauser prisno grli sa konobaricom u jednom zagrebačkom hotelu. Hauser ove navode nije komentarisao.

 

Posle svega on se javno poljubio sa pijanistkinjom Lolom Astanovom. Naime, ponovo su zasvirali zajedno, a njihov novi snimak privukao je veliku pažnju, ne samo zbog fenomenalne izvedbe kompozicije “Za Elizu”, već i zbog pomenutnog, slasnog poljupca kojim su završili video.

 

“Znala sam da ste zajedno. Hemija među vama je jaka”, bili su samo neki od komentara.

 

 

 

makonda-tracker