sačuvala dete u sebi

Iste prodorne plave oči i detinjasti osmeh: Poznata glumica podelila fotografiju iz detinjstva - znate li ko je na njoj?

0

Uspomene iz detinjstva su neprocenjive, a našu glumicu je jedna vratila daleko u prošlost 

foto: Instagram / Vaja Dujović
foto: Instagram / Vaja Dujović

Mlada glumica Vaja Dujović osvojila je srca publike velikim brojem uloga u protekloj godini.

 

Svoje želje polako, ali sigurno ostvaruje upornim radom, a ono što su mnogi kod nje primetili to je da je uvek nasmejana.

 

S nesrpljenjem isčekuje svaki novi dan i nove glumačke izazove. Vaja je nedavno na društvenim mrežama podelila svoju fotografiju iz detinjstva i njome raznežila mnoge.

 

 

Ono što su u prvi mah svi primetili jeste to da je lepa glumica zadržala jedinstvenu, prelepu plavu boju očiju, ali ne samo to. Ona uvek na licu ima veliki osmeh, pa bi se reklo da je po prirodi vesela i razdragana.

 

Na fotografiji imamo prilike da vidimo preslatku devojčicu koja se raduje i koja na licu ima isti onaj osmeh koji joj možemo da vidimo i danas. 

 

Pogledajte fotografiju i kažite, da li biste ikada prepoznali Duju iz dečijeg doba?

 

 

Da podsetimo,Vaja je diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a godinama igra na nekoliko pozorišnih scena u prestonici, neretko i sa svojim ocem Vladanom Dujovićem.

 

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla - izjavila je za Mondo kada su je svojevremeno upitali.

 

Vaja Dujović
Vaja Dujović foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Iako je na prvi pogled neodoljivo podseća na oca, naročito na filmskom platnu, glumica je držanje, osmeh i harizmu nasledila od majke Maje koja se nije često pojavljivala u medijima.

 

Šarmantna glumica Vaja Dujović koju je publika upoznala ulogama u ostvarenjima "Jedne letnje noći", "Santa Marija della Salute", "Državni službenik", "Nečista krv - greh predaka" osvaja svojim sirovim talentom, neposrednošću, specifičnom lepotom i umetničkim izrazom koji su prepoznali ljubitelji domaće kinematografije.

 

 

makonda-tracker