ultimativni trend

Zimski komad koji ne izlazi iz mode decenijama: Vaja Dujović u kaputu koji su nosile najlepše žene sveta

0

Kada je moda u pitanju glumice često znaju da odaberu upečatljive komade koji su uvek trendi 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Među našim mladim glumicama mnogo je onih koje uživaju da nose vanvremenske komade garderobe, a jedan takav nedavno je ponela i naša mlada glumica Vaja Dujović.

 

Ona se pojavila na 28. Festivalu autorskog filma na kojem je prikazano ostvarenje pod imenom "Da li ste videli ovu ženu?"

 

 

Na premijeri filma pojavio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima je bila i Vaja. Za ovu priliku mlada glumica je odabrala prelepi karirani kaput koji je iskombinovala uz potpuno crnu odevnu kombinaciju. 

 

Tokom cele večeri lepa Vaja nije skidala osmeh sa lica, a čini se da joj se i samo filmsko ostvarenje veoma dopalo. 

 

Šarmantna glumica Vaja Dujović koju je publika upoznala ulogama u ostvarenjima "Jedne letnje noći", "Santa Marija della Salute", "Državni službenik", "Nečista krv - greh predaka" osvojila je publiku svojim talentom, neposrednošću, specifičnom lepotom i umetničkim izrazom koji su prepoznali ljubitelji domaće kinematografije.

 

Vaja Dujović
Vaja Dujovićfoto: Milan Maricic/ATAImages

 

Vaja je diplomirala glumu na "Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu", a godinama igra na nekoliko pozorišnih scena u prestonici, neretko i sa svojim ocem Vladanom Dujovićem koji je na javnoj sceni od davnih osamdesetih godina.

 

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla - izjavila je za Mondo kada su je svojevremeno upitali.

 

Iako je na prvi pogled neodoljivo podseća na oca, naročito na filmskom platnu, glumica je držanje, osmeh i harizmu nasledila od majke Maje koja se nije često pojavljivala u medijima.

 

 

 

 

 

makonda-tracker