čuva uspomenu

"Nisam sama jer TI ŽIVIŠ U MOM SRCU": Ćerka Silvane Armenulić danas ima 58 godina i NEODOLJIVO podseća na majku

0

Silvana Armenulić je bila zvezda muzičke scene, koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 1976. godine.

Silvana Armenulić
Silvana Armenulićfoto: Youtube Printscreen

Sigurni smo da ne postoji osoba koja ne zna bar jednu pesmu čuvene Silvane Armenulić, a ako je ipak bilo onih koji ne znaju, nakon filma Toma su definitivno svi naučili stare hitove Jugoslavije.

 

Poznata pevačica je nastradala u saobraćajnoj nesreći 1976. godine kada se vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca, a iza sebe je ostavila tada dvanaestogodišnju devojčicu Gordanu koju je dobila u braku sa teniserom Radmilom Armenulićem.

 

- Na današnji dan, pre 46 godina, u 21.30 prestalo je da kuca srce moje mame. Nakupilo se toga za četiri života. Nedostaješ mi. Da me zagrliš. Da osetim tvoj dodir. Da me poljubiš. Da me nasmeješ. Da samo budeš pored mene. Jaka sam, čak i kada mi suze idu niz lice, uvek sam dovoljno hrabra da kažem – dobro sam. Nisam sama jer ti živiš u mom srcu, zauvek u mom srcu. Bože, koliko mi nedostaješ - napisala je Gordana nedavno na godišnjicu Silvanine pogibije. 

Gordana je dobila ime po baki, Radmilovoj majci, a danas ima 58 godina. Sudeći po fotografijama, od majke je nasledila lepotu i šarm, a oni koji je poznaju i lično, kažu da je i prepoznatljivi Silvanin osmeh tu.

Ona je radila kao profesor matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i majka je dvojice sinova.

 

Jednom prilikom se na Instagram stranici koja je posvećena upravo Silvani, pojavila fotografija na kojoj je pevačica sa svojom ćerkom, pa je ta objava prikupila veliki broj simpatija za kratko vreme.

Podsetimo, čuvena Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

 

makonda-tracker