odmah je znala

Razumeli su se "na prvi pogled", bila mu je velika podrška: Znate li šta su jedno drugom Stefan Radonjić i Anica Dobra?

0

Roditelji su želeli za svog sina nešto drugo, ali njegov talenat za glumu nije ostao neprimećen 

foto: Instagram / Stefan Radonjić
foto: Instagram / Stefan Radonjić

Mladi glumac Stefan Radonjić od malih nogu osećao je veliku pasiju prema glumi. 

 

Njegov talenat za glumu nije mogao da ostane neprimećen. Još kao veoma mladog primetili su ga neki od naših vrhunskih umetnika.

 

Njegovi roditelji nisu bili najsrećniji zbog njegove želje da postane glumac, već su želeli da on upiše prava ili ekonomiju. Ipak, protiv volje ne ide, pa se Stefan ipak odlučio da se oproba u ovoj prelepoj profesiji.

 

 

Veliku sreću Stefan je imao baš zbog toga što mu je prva komšinica i kućna prijateljica njegovih roditelja bila glumica Anica Dobra.

 

Jednom prilikom Stefan je za domače medije otkrio kako je sve počelo.

 

- Gledala me je u seriji "Priđi bliže" i rekla mi da probam da upišem FDU, na šta su moji roditelji odgovorili: "Ako ti to kažeš, bićeš kriva za sve što se desi" - kroz osmeh se priseća Radonjić.

 

 

Ona nije bila jedina koja je Radonjiću dala vetar u leđa. Naša poznata glumica Gorica Popović takođe ga je podržala:

 

- Zatim je moj otac sreo Dragana Nikolića i Boru Todorovića i požalio im se. Gaga je pozvao Goricu da pita kakav sam, a ona me je pohvalila. Bora je rekao da mora da me upozna i došao pravo kod nas kući. Roditelji su pomislili da će reći da gluma nije za mene jer se njegov sin time bavi, ali on me je podržao.

 

I tako je počela njegova glumačka karijera. Publika ga je zavolela u seriji "Sinđelići", a potom je sve osvojila ulogom u popularnoj seriji "Igra sudbine".

 

 

makonda-tracker