pravo uživanje

"Jedna Srpkinja, 168 godina kasnije": Nestvarno putovanje Suzane Mančić okružena LAVOVIMA i GORUĆIM ZALASCIMA sunca

0

Ona na svom Instagramu objavjljuje brojne zanimljive trenutke, a ovog puta je podelila sa pratiocima kako uživa na posebnom putovanju.

foto: suzanamancicofficial/Instagram/printscreen
foto: suzanamancicofficial/Instagram/printscreen

Suzana Mančić je jedna od najpoznatijih voditeljki Jugoslavije, svojom harizmom i osmehom i plenila oduvek, a iako su prošle godine, ona i dalje oduševljava na svakom koraku.

 

Nekadašnja loto devojka već godinama sve slobodne dane provodi u Grčkoj, odakle je njen dugogodišnji partner Simeon Ocomokos.

 

Suzana je prethodne dane provodila u Atini, a društvo su joj pravile ćerke Teodora i Natalija. Jedna objava sa ćerkama je privukla lavinu pozitivnih komentara, tada su njih tri održale pravu lekciju stila svojim modnim izdanjima.

Ovog puta, Mančićeva se pohvalila nizom fotografija na Instagramu i dodala da je ostvarila svoj san. Suzana je otputovala u Zimbabve i obišla Viktorijine vodopade, a prizori sa ovog putovanja naprosto ostavljaju bez daha.

- Jedan Škot, dr Livingston koji je 1855. otkrio vodopade i jedna Srpkinja, moja malenkost, koja je 168 godina kasnije posetila Viktorijine vodopade - napisala je ona ispod jedne od fotografija.

Zebre, žirafe, lavovi, leopardi, sve je to Suzana imala priliku da vidi izbliza i u njihovom prirodnom staništu, a o ovim prizorima nemoguće je i pisati, pošto slika govori više od hiljadu reči.

 

makonda-tracker