koliko se promenila?

Frizura koja bi I DANAS BILA HIT i dobro poznati OSMEH: Da li biste prepoznali Lepu Lukić od pre nekoliko decenija?

0

Ona je kraljica narodne muzike, koju volite bez obzira na generaciju kojoj pripadate.

Lepa Lukić
Lepa Lukićfoto: Ana Paunković

Lepa Lukić je jedna od najpoznatijih domaćih pevačica, kraljica narodne muzike, a kako sama kaže, kada bi prestala da peva, samo bi se ugasila.

 

Ona je poznata po svom oštrom jeziku i čvrstom stavu koji uvek rado ističe u javnosti, a kako je nedavno govorila, naučila je da se bori protiv samoće.

 

– Hvata me neka depresija. Vesele sam priroda, a čim me to uhvati, zivkam prijatelje telefonom, pričam. Setim se i majke, brata, pa se rasplačem u četiri zida, iskukam se. Tad mi bude lakše. Ne dam da me zauzda samoća – iskrena je pevačica.

Ona je već u devetoj deceniji života, međutim, svako od nas bi se složio s tim da Lepa izgleda isto već godinama unazad. Za to je zaslužna njena energija i pozitivne misli, a za one koji su zaboravili, na društvenim mrežama se pojavila stara fotografija kada je Lepa bila mlada.

Crno-bela boja, karakteristična frizura za jedan prošli period i osmeh po kom je i danas prepoznatljiva. Mnogi su komentarisali kako je Lepa bila i ostala živa legenda narodne muzike, a ove fotografije samo to potvrđuju.

Da li biste vi prepoznali Lepu na ovim fotografijama?

 

Podsetimo, o njenom životu se toliko toga zna, ali i ne zna. Lepa nikada nije krila da je volela, ali i da su voleli nju, a jednom prilikom je govorila i o svojoj najvećoj ljubavi koja se tragično završila. Inače, Lepa se udavala četiri puta, a najveći trag u njenom životu je ostavio njen prvi brak sa Tomom Lukićem, čije prezime i danas nosi.

 

 

makonda-tracker