dugo ju je bolelo

"Nisam sušila obraze..." Ljubavni život Lepe Lukić obeležila je TRAGEDIJA, a jednu stvar smatra svojim najvećim GREHOM

0

Kraljica narodne muzike godinama je krila dirljivu priču koja je završila na najbolniji mogući način

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Lepa Lukić i danas je veoma lepa žena, a u mladosti je bilo malo onih koje su joj bile ravne.

 

Ona nikada nije krila da su je voleli, ali da je i ona volela, kao i da joj je srce bilo lomljeno. U svakom izazovu koji joj je život donosio držala se dostojanstveno, ali jedna ljubav ju je potpuno slomila.


Naime, tokom učešća u jednom rijalitiju, Lepa je kroz suze pričala o svojoj velikoj ljubavi...

 

On je došao na moj koncert, ja sam skočila i poljubila ga. A bili smo se rastali, patila sam za njim. On mi je tada rekao kad dođe u Beograd da ćemo da se pomirimo. Međutim ja sam otišla kući, a on je preminuo. Zvao se Duško Štrbac... Roditelji su mu bili iz Novog Sada — pričala je ona.


Kako je objasnila, nikada se nisu pomirili, a potom je čula da je Duško prerano preminuo.


Došla sam tada kući i tada prijateljica moje mame pita nju "jesi li rekla Lepoj?". A ja nisam znala šta ima da mi kaže. Ona je rekla da je Duško umro. Nisam sušila obraze od tad... Nisma bila tu kada su ga sahranili, a za 40 dana me je zvala njegova sestra koja mi je rekla da me je on stalno spominjao. To mi je najveći greh što se nisam tad pomirila sa njim — ispričala je pevačica.

 

1 / 6 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

 

Lepa Lukić se, inače, udavala četiri puta, al najveći trag je na nju ostavio prvi brak, s Tomom Lukićem, čije prezime i danas nosi. Njemu je "da" rekla s 23 godine, a tokom braka joj nije bilo lako zbog njegove ljubomore.


Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela — ispričala je pevačica jednom prilikom.


Niti sam imala decu s njim, niti bilo šta zajedničko, ali punih sedam godina mi nije dao razvod braka. Kad god bi mu moji advokati rekli da potpiše papire za razvod, on bi plačući govorio: "Bolje da me ubijete nego da me razvedete od nje! Ja tu ženu volim." Volela sam i ja njega i nikad me nije udario, ali džaba mu sve kada je bio mnogo ljubomoran. Posle jednog ročišta sačekao me ispred ulaza u sud, uhvatio me za rame i rekao: "Gde si pošla? Misliš da možeš da se sakriješ od mene? Nikad nećeš imati drugog, stalno ću te pratiti!" I stvarno je tako bilo... — pričala je ona.


Kako je jednom prilikom otkrila, od njega je dobijala čak i pretnje smrću, a nakon razvoda je "legao ispred sudije i rekao da su ga uništili što su ga razveli od mene".

 


 

 

makonda-tracker