ponosna majka

Lara ju je vratila u život, nakon što ih je otac ostavio: Zavirite na rođendan ćerkice Merjem Uzerli (FOTO)

0

Glumica je pre osam godina na svet donela naslednicu, a tadašnji izabranik ju je ostavio čim je saznao da je trudna.

foto: Instagram
foto: Instagram

Proslavljena turska glumica Merjem Uzerli koju je publika zavolela u nezaboravnoj seriji "Sulejman Veličanstvni" u ulozi Hurem, ovih dana ima divne povode za slavlje, a jedan od njih je bio i osmi rođendan starije ćerkice Lare koji su proveli u duhu dinosaurusa i dečjih radosti.

 

— Osam godina, kako vreme leti. Srećan rođendan najdražoj Lari. Neverovatno sam ponosna na tebe i volim te više nego što se rečima može reći. Pre 8 godina na današnji dan Bog mi je dao da te rodim. Zahvalna sam na tome svakog dana — napisala je Merjem pored čarobnih fotografija.

 

Glumica je devojčicu Laru dobila iz romanse sa brokerom Kanom Atešom, ali se njihova ljubavna priča nije završila slavno, jer ju je ostavio čim je saznao da je u drugom stanju.

 

Nakon ovog sloma, po pisanju medija Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo, skočivši sa balkona, ali je srećom prošla samo sa lakšim povredama. Ubrzo je bila hospitalizovana u bolnici za mentalne bolesti u Berlinu.

 

Nakon nekoliko meseci uspela je da se oporavi i posveti ćerkici, a pre nešto manje od godinu dana dobila je još jednu naslednicu, Lili Koi, ali o ocu deteta ne želi da priča.

 

 

 

makonda-tracker