savršen izbor

Prelepo i MOĆNOG ZNAČENJA: Nikolija otkrila ime druge ćerke sedam meseci nakon porođaja — i oduševiće vas!

0

Pevačica i reperka Nikolija Jovanović i njen životni saputnik Relja Popović čuvaju svoju intimu, pa smo tek sedam meseci nakon što je na svet stiglo njihovo drugo dete saznali koje je ime par odabrao za ćerkicu

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Muzička zvezda Nikolija Jovanović je u julu 2021. donela na svet drugo dete, a njen emotivni partner i poznati reper Relja Popović i ona nisu do sad pričali o ovom srećnom događaju.


Budući da ovaj par preferira da sačuva svoj privatni život daleko od medija, Nikolija tokom trudnoće nije delila fotografije na kojima joj se vidi stomak, niti su Relja i ona pričali o ovim radosnim vestima, a ni po izlasku iz porodilišta nisu bili previše pričljivi pred okupljenim medijima.

 


Nikada se nisam bolje osećala. Ovo je poseban trenutak u mom životu, postala sam majka i presrećna sam što smo se Relja i ja ostvarili u ulozi roditelja — kratko je prokomentarisala srećna mama Nikolija.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Moji utisci su divni. Ovo su zaista najlepši trenuci u životu. Našoj sreći nema kraja, a prvenstveno sam ponosan na Nikoliju, koja je sve ovo podnela kao lavica — nije krio zadovoljstvo Relja.


Čak sedam meseci ostala je misterija kako se zove devojčica koja se pridružila ponosnim roditeljima i starijij sestri, koja nosi neobično ime Rea. Kako je sada Nikolija otkrila, ponovo je izbor pao na ime snažnog značenja...

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana — rekla je sada Nikolija za Hello.


Ime Hana je hebrejskog porekla i spada u najstarija na svetu, a najčešće se tumači kao "milostiva" ili "u Božijoj milosti". Ono je popularno i u arapskom svetu, gde znači "talentovana" ili "puna znanja", kao i "vesnica radosti", dok je u persijskoj kulturi Hana bila "uzvišena" i "vladarka".

 

 

makonda-tracker