oboje su profesionalci

"Nije teško kad sam na sceni s nekim koga volim": Relja Popović iskreno o najvećim ljubavima – muzici, glumi i Nikoliji

0

Relja Popović je godinama u vezi sa Nikolijom Jovanović, a ovaj skladan par ima dve ćerke, Reu i Hanu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Reper Relja Popović privlači pažnju od prvog dana kad se pojavio na sceni, a nakon nekoliko zapaženih uloga, mnoge zanima i da li će više da se posveti glumi.

 

Relja je već dugo u skladnoj zajednici, pa se dotakao i toga kako izgleda deliti scenu sa suprugom.

- Nije teško kada si na sceni sa nekim koga volim. Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom - rekao je on i dodao kako su oboje profesionalni i nikad ne kasne.

 

Reper ističe kako pred nastup nema posebne rituale kao brojne kolege, ali voli tišinu i trudi se da se fokusira na nastup kako bi to odradio što je bolje moguće. On nas je oduševio i svojim glumačkim umećem, a ulogom u seriji Besa je nametnuo pitanje i da li planira inostranu karijeru.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Izuzetno sam ponosan na taj projekat. Na snimanju je uvek bila odlična energija. Ništa nije teško kada radite sa profesionalcima. Ne planiram inostranu karijeru jer sam fokusiran na pevanje, ali voleo bih da se u budućnosti više bavim glumom, zato što su to moje dve najveće ljubavi. Snimio sam film "Videoteka" Luke Bursaća, jedva čekam da izađe - piše Blic.

 

Poznato je i da je imao male nesuglasice sa Teodorom Džehverović tokom učešća u žiriju jednog muzičkog takmičenja, ali je dodao kako je izuzetno ceni i da ona treba da bude ponosna na sve što je postigla. 

 

makonda-tracker