o svom privatnom životu ne priča

Razveo se u tajnosti pre 2 godine: Sina Milenka Pavlova znaju ljubitelji fudbala, a evo ko je njegova bivša supruga

0

Proslavio se u kultnim serijama čijim reprizama se rado vraćamo, a o njegovom privatnom životu ne znamo ništa.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Milenko Pavlov je jedan od najtalentovanijih domaćih glumaca. Imali smo priliku da ga gledamo u popularnim serijama, kao što su Srećni ljudi, Bolji život, Bela lađa...

 

Njega jako retko viđamo u javnosti, a uprkos slabom medijskom eksponiranju, zahvaljujući maestralnim ulogama, za njega svi znaju. Milenko nikada nije želeo u javnosti da govori o svom privatnom životu i bilo čemu što se ne tiče glume.

 

Stoga je cela javnost bila iznenađena kada je glumac gostujući u jednoj emisiji rekao da je razveden već skoro dve godine. 

- Nisam u braku, ima dve godine - rekao je Milenko.

 

Poznato je da se Milenko ženio dva puta, a njegova druga supruga je Marinela Fara, profesor istorije, a predaje u školi u Vršcu. Milenko iz prvog braka ima sina Ivana koji je vernim obožavaocima fudbala poznat i kao golman OFK Beograda.

 

Inače, Milenko je već u šestom razredu stao na daske koje život znače, a uprkos protivljenju roditelja, uspeo je u svojoj odluci da nakon zanata za mehaničara ipak ode na Fakultet dramskih umetnosti.

– Nije bilo kompromisa, u Zrenjaninskom gradskom pozorištu su mi dali sobu u koju sam se preselio sa 19 godina i osamostalio. Morao sam sam da kuvam, peglam... bilo je to jako dobro za mene, postao sam čovek. U to vreme sam sa Miloradom Grujićem osnovao grupu „Ptice pevačice i cvrkućice” u kojoj su učestvovali muzičari, pesnici i glumci. Bio je to sjajan multimedijalni program, koji je nastao (šapuće u poverenju!) jer smo tražili način da privučemo pažnju gimnazijalki - rekao je glumac jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker