najveću želju nisu ostvarili

Razveli su se u tišini, baš kako su i živeli, a o njoj je OVAKO govorio: Kako izgleda bivša supruga Ljube Bandovića?

0

Upoznali su se na druženju kod zajedničkih prijatelja.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni glumac Ljuba Bandović je simpatije publike pobrao još svojim prvim pojavljivanjem, a on je jedan od retkih koji je igrao podjednako dobro i pozitivne i negativne likove.

 

On je jedan od najtalentovanijih domaćih glumaca, a oni koji ga poznaju lično kažu da je i privatno vrlo prijatan i ljubazan.

O njegovom životu se skoro nikad ne piše, a i Ljuba ne želi da daje materijal i da se eksponira na taj način. Tako je javnost ostala u šoku saznavši da se razveo od supruge Tatjane.

 

‒ Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac.

Oni su se venčali još 2005. godine, ali nikada nisu davali zajedničke intervjue niti su se trudili da se nametnu novinarima i privlače pažnju.

 

I kada bi govorio o svojoj Tatjani, Ljuba je samo koristio superlativ, a jednom prilikom je istakao kako je uz nju pronašao željeni mir. Imali su veliku želju da se ostvare kao roditelji, ali to se, nažalost, nije desilo.

‒ I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv ‒ rekao je glumac jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker