veče za pamćenje

"BILO JE DIVNO!" Popularna turska glumica se pohvalila večerom s Novakom Đokovićem

0

Jedna od svetskih zvezda koje smo videli na tribinama na Mundijalu je i naš Novak Đoković, koji je posle finala bio gost na prestižnoj gala večeri

Srpski teniser Novak Đoković
Srpski teniser Novak Đokovićfoto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpski teniser Novak Đoković imao je priliku da uživa gledajući Svetsko prvenstvo u Kataru, gde je zapažen u VIP loži tokom finala između Argentine i Francuske.


Naš sportista sjajno se proveo na meču, nakon čega je čestitao i organizatorima turnira i pobednicima.


Čestitam Kataru što je organizovao veoma uspešan Mundijal. Bila mi je čast i privilegija prisustvovati finalnoj utakmici koja je bila jedna od najboljih fudbalskih utakmica kojima sam ikada prisustvovao. Hvala vam na ovom spektakularnom iskustvu! Čestitke Argentini! – poručio je Novak na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)


Kako su javili domaći mediji, teniser je nakon finalne utakmice prisustvovao i prestižnoj gala večeri koja je organizovana tim povodom.

 

Ovom događaju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, a a među njima se našla i turska glumica Zejnep Utku. Ona je potom na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala zagrljena sa Đokovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeynep Utku (@zeyneputku)


Divna večera s prijateljima večeras. Bilo je divno što nam se pridružio i Novak Đoković, tako inspirativan talenat – napisala je u opisu lepa Turkinja.

 

Zejnep Utku, inače, iza sebe ima nekoliko vrlo uspešnih serija, a najaktuelnija je Yazgi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker