tuga

"Daleko od krvavih suza...": Jelena Karleuša se rečima iz pesme koju joj je napisao oprostila od Milana Laće Radulovića

0

Milan Laća Radulović je preminuo u Izraelu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, autor brojnih pesama koje je ostavio iza sebe, pronađen je mrtav u Tel Avivu, a njegova iznenadna smrt je mnoge šokirala.

 

Čini se kao da neka zla kob prati ovu porodicu, nakon smrti sina Miloša i supruge Marine, Futa je ostao i bez drugog sina.

 

Brojne poznate ličnosti se opraštaju od Laće, a među njima i Jelena Karleuša. Poznato je da je ona bila u odličnim odnosima sa Marinom, a na Instagramu je objavila potresne reči i uputila oproštaj Laći.

 

- Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od ‘krvavih suza’ (ime poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola - započela je Jelena.

- Sve sam ja razumela i sve opraštala… a ovu tvoju poslednju poruku ću čuvati, kao i poslednje Marinine poruke… Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke… Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju… Poslednji pozdrav - napisala je pevačica i objavila njegovu poruku u kojoj se izvinjava za sve uvrede.

 

Jelena Karleuša
foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Laća je otputovao u Izrael, a jedan od razloga zašto je posetio Svetu zemlju je i da bi usavršio hebrejskii jezik koji je počeo da uči. To je otkrila njegova drugarica u komentaru ispod jedne od njegovih poslednjih objava.

 

 

makonda-tracker