prelepo

Medvedići, mega kugle i savršen spoj boja: Jelena Karleuša okitila jelku, pa podelila MAGIJU od koje zastaje dah

0

Naša poznata pevačica Jelena Karleuša nije odolela čaroliji novogodišnjih praznika 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada su predstojeći praznici u pitanju velike zvezde sa domaće muzičke, ali i glumačke scene rado sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dele atmosferu koja vlada u njihovim domovima.

 

Magiji koju donese novogodišnji praznici nije odolela ni pevačica Jelena Karleuša. Ona je na svoj Instagram stori postavila kratak video i tom prilikom nam dala mogućnost da vidimo kako izgleda njen dom kada nastupe praznici.

 

 

Ono što smo tada imali prilike da vidimo jeste i kako izgleda njena novogodišnja jelka.

 

Naime, pevačica je ove godine izabrala kombinaciju roze i zlatnih tonova, koji su učinili da jelka izgleda bogato i moderno.

 

Velike zlatne kugle koje je iskombinovala sa preslatkim medvedićima roze boje dočarali su pravu magiju. Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

 

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Instagram

 

Još jednom Jelena je pokazala da prati trendove, ne samo kada je moda u pitanju, već se trudi da i njen dom bude opremljen po poslednjim modnim trendovima.

 

Ovo je samo deo atmosfere iz kuće poznate pevačice, a nadamo se da će biti još fotografija, jer pratioci s nestrpljenjem isčekuju svaku novu fotografiju iz njenog raskošnog doma. 

 

 

 

makonda-tracker