sigurno ste čuli za njih

Svi ih pevušimo, a ne znamo da je on tvorac: Hitovi po kojima ćemo pamtiti Milana Laću Radulovića

0

Milan Laća Radulović preminuo je danas u Izraelu, preneli su domaći mediji.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, a njegovo beživotno telo je pronađeno na ulici u Izraelu.

 

Laća Radulović je talenat nasledio od majke, pa je krenuo njenim stopama i napisao neke od največih hitova koje znate.

 

Kako pišu domaći mediji, od malih noga je pomagao majci u stvaranju hitova te je svoj pečat ostavio u pesmama "Autogram" Svetlane Cece Ražnatović i "Ajde idi" i "Sto puta" Zdravka Čolića.

 

Njegova majka je bila najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima, a da je Laća bio na dobrom putu da takođe ostavi pečat u srpskoj muzičkoj industriji potvrđuju hitove koje je potpisao.

 

Pesmu "Adio amore" Stefana Đurića Raste napisao je zajedno sa majkom Marinom nakon njegove borbe sa zavisnošću, a on je o tome jednom javno govorio: 

 

– Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama. Da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: ‘Da, dobro sam ja’. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi kô mi. Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj…– stihovi su ovog hita.

 

Takođe, Laća je napisao i prvi i najveći hit grupe Hurricane "Favorito", ali i pesmu "Rane" Anastasije Ražnatović. 

 

Milan Laća Radulović potpisuje hitove "Zabranjujem" Elene Kitić i "Ruine" koju je otpevala Džejla Ramović.

 

makonda-tracker