TUŽNO...

POSVETILA MU JE OVE STIHOVE: Marina Tucaković NIKADA nije prebolela SMRT SINA, a o njoj je govorila — SAMO JEDNOM

0

Legendarni tekstopisac Marina Tucaković izgubila je borbu za život nakon dugogodišnje borbe

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Estrada je od sinoć u suzama. Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković izgubila je lavovsku životnu bitku i preminula nadomak svog 68. rođendana. Poslednje dane života provela je u beogradskoj bolnici KBC Dragiša Mišović.

 

 

Mada ju je estrada obožavala i stvorila je najpoznatije i najveće pevačke hitove, Marina je dugo godina krila svoju tugu i tragediju. Poznato je da je Marina imala dva sina, Miloša i Milana, a da je Miloš preminuo jako mlad, sa svega 24 godine.

 

Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića pronađen je mrtav u porodičnom domu. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Marina nije govorila o ovoj temi do 2018. godine.

 

— Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite — ispričala je Marina tada.

 

Miloš je legao da spava, ali nije se probudio. Hitna pomoć je ustanovila smrt.

 

Miloš se, jednostavno, nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu — otkrila je ona.

 

Marina je otkrila da je sinu posvetila jednu jedinu pesmu, i to Mišo moj, koju je otpevala Ana Nikolić.

 

— Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić — pričala je ona svojevremeno.

 

 

makonda-tracker