zaboravljena ljubav

Ovaj fudbaler je bio Cecina PRVA LJUBAV: Njemu je posvetila pesmu "Pustite me da ga vidim", a danas imaju divan odnos

0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije javno eksponirala mnogo svojih partnera, a prvi s kojim nije krila ljubav bio je dobro poznata faca

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svetlana Ceca Ražnatović otpevala je mnogo neprolaznih hitova i emotivnih balada, a jedna od omiljenih, koja se i dalje rado uglas peva na njenim koncertima, jeste "Pustite me da ga vidim".


Ova pesma našla se 1990. godine na albumu "To, Miki", a malo je poznato da je pevačica i autorka ovog teksta.


Već sam ja pisala "Pustite me da ga vidim" i napisala sam deo u pesmi "Beograd" – "Ovo sećanje ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me", onda sam napisala drugu strofu za pesmu "Oproštajna večera" – izjavila je Ceca jednom prilikom.

 

Međutim, kako su mediji svojevremeno pisali, ta pesma nije nastala slučajno, već je "Pustite me da ga vidim" emotivna poruka pevačice njenoj velikoj ljubavi. Naime, Ceca je navodno ovu baladu posvetila Vladanu Lukiću, nekadašnjem fudbaleru i bivšem predsedniku FK Crvena zvezda.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pevačica je s Lukićem stupila u vezu 1989. godine, dok je on bio poznat fudbaler Zvezde, a ona tek započinjala svoju muzičku karijeru. Kada su se upoznali Vladan je imao 18, a Ceca samo 15 godina. Ljubav nije trajala dugo, a par se rastao 1990. godine, kad je Lukić otišao u vojsku.

 

 

Međutim, mediji su tokom njihove veze pisali da je u pitanju velika ljubav i tvrdili da se par čak verio.


Ceca i sportista su, međutim, ostali u sjajnim odnosima, a pevačica je čak bila među zvanicama na venčanju Lukićeve ćerke Sare. Ona se toliko lepo provodila sa ćerkom Anastasijom i porodicom Lukić da je u jednom trenutku uzela mikrofon i otpevala nekoliko svojih hitova, između ostalih i pesmu "Nagovori".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa)

 

 

makonda-tracker