raskošno

Za vreme praznika njen dom izgleda ovako: Goca Tržan otvorila vrata svog stana, a tamo JELKA od koje zastaje dah (FOTO)

0

Taj dobro poznati duh praznika polako se uvlači u naše domove, a sudeći prema fotografijama, već je ušao u kuće mnogih naših poznatih ličnosti 

foto: Instagram
foto: Instagram

Novogodišnji praznici su pred vratima, a mnoge naše poznate ličnosti s nestrpljenjem isčekuju priliku da svoj dom odenu u svečano ruho. 

 

Jedna od njih je i naša poznata pevačica Goca Tržan koja je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila prelep video na kojem se vidi kako njena kuća izgleda tokom novogodišnjih praznika.

 

 

Naša lepa pevačica od skoro je počela da se bavi i voditeljstvom, ali uprkos tome što ima mnogo posla ne dozvoljava da joj to poremeti planove.

 

Ona svake godine u ovo vreme počne sa kićenjem svog porodičnog doma u kojem živi sa suprogom Rašom Nedeljkovićem i ćerkicom Lenom. 

 

Njih troje uživaju u duhu praznika i trude se da svake godine u svoj dom unesu novu pozitivnu energiju, koja će ih pratiti tokom cele godine. 

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Goca pažljivo svake godine bira ukrase koji će se naći na novogodišnjoj jelki, a veliku pažnju pridaje i figuricama koje imaju počasno mesto.

 

Baš tamo gde se kriju najlepši porodični pokloni Goca je smestila sneška, irvasa i druge figurice, koje će do te čarobne večeri 31. decemba čuvati tajne, ali i poklone koje od srca Goca i njeni ukućani svake godine daruju jedni drugima. 

 

 

makonda-tracker