ona zna kako treba

Čizme za kojima su žene poludele: Bojana Barović u jesenjem stajlingu idealnom i za trudnice i za poslovne žene (FOTO)

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju svoje treće dete.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nikola Rokvić i Bojana Barović su primer jednog skladnog para na domaćoj javnoj sceni. Oni su u braku godinama, a pored ćerke Leone i sina Simeona, sada čekaju i treće dete.

 

Bojana je vrlo aktivna na Instagramu gde uvek rado deli savete majkama i trudnicama, a naročito je posvećena zdravoj ishrani i pravilnom načinu života.

Ovog puta je u jednoj objavi spojila dve dobre stvari, pa nam je tako prikazala savršeni trudnički stajling za prave jesenje dane, a otkrila je i tajnu svog izgleda, kao i čime se vodi u trudnoći i inače u životu.

 

- Često me pitaju kako se u trudnoćama gojim vrlo malo, ustvari taman onoliko kolimo je potrebno, a moj odgovor je iz prostog razloga jer se bolje i zdravije hranim… Nikada nisam razumela ono u trudnoći kilogram slatkiša na dan i slično.. Razumem “cravings” i ostalo ali pre svega ovo je vreme kada baš treba da izbacimo štetne sastojke i preradjevine iz ishrane.. Iako u “regularnom” životu često dajem sebi oduška i dopustim junk food tu i tamo, u ovom periodu je to zaista vrlo retko.. Problem nije sama hrana, već dodaci u vidu emulgatora, konzervanasa, veštačkih boja i aditiva (mnogi od njih u listi sastojaka počinju sa slovom E, iako neki od njih nisu štetni većina jeste, a neki opasno štetni po zdravlje), a dokazano je da mnogi utiču na hormone, da su kancerogeni itd.. Ne želim ni da razmišljam šta prekomerna količina ovih supstanci radi telu, a još manje šta radi jednom malom telu u nama.. Trujemo se svakako na mnoge nevidljive načine, pa je barem na nama da ovo vidljivo i napisano izbegavamo.. U ovu grupu hrane spadaju preradjevine, slatkiši, grickalice, razni hlebovi, namazi i slično…A kada radi zdravlja izbacimo većinu ovih štetnih sastojaka, rezultat je ne samo zdraviji život za nas i bebu već i manja kilaža - napisala je Bojana.

Ona je pozirala u crnoj džemper-haljini i grilonkama u istoj boji, dok je svoje izdanje upotpunila sve modernijim kaubojkama koje su se vratile na velika vrata u živote svih nas.

 

 

makonda-tracker