iskreno

Zbog trača o njegovoj AFERI s Grašom pukao joj je vodenjak: Supruga košarkaša prvi put o SKANDALU koji je šokirao region

0

Poznato je da su vrlo bliski prijatelji, a hrvatski mediji svojevremeno su pisali da su košarkaš i pevač prešli liniju prijateljstva

foto: Instagram, viktorija.radja
foto: Instagram, viktorija.radja

Privatni život pevača Petra Graša (46) godinama intrigira region, a u poslednjih godinu dana posebno. Otkako je on raskinuo 24 godine dugu vezu s pevačicom Danijelom Martinović i zavoleo Hanu Huljić, ćerku svog prijatelja i saradnika Tončija Huljića, mediji su pratili svaki detalj ove ljubavi, venčanje, rođenje njihovog deteta...


Međutim, malo je poznato da se ranije šuškalo da je Grašovo srce ukrao – Dino Rađa (55)!

 

Legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš godinama je blizak prijatelj s Petrom Grašom, što je podstaklo glasine da među njima ima nečeg više, a Rađina supruga Viktorija (45) sada se prvi put osvrnula na njih.

 


Nekadašnja manekenka ispričala je da je za trač o tajnoj vezi njenog izabranika s pevačem saznala dok je bila u drugom stanju i da su oni toliko šalili na taj račun da joj je iznenada pukao vodenjak i porodila se ranije nego što je očekivala.


Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno – rekla je Viktorija Rađa u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno".

 


Ona je istakla da se to dogodilo kada je nosila njihovo drugo dete i da i danas tvrdi da je njena ćerka došla na svet baš 27. februara isključivo zbog Petra Graša. Kako se prisetila, tada se pričalo kako je ona hospitalizovana zbog šoka zbog preljube svog izabranika, dok je ona otišla da se porodi.


Ja sam ih navodno "uhvatila" i završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka. A tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha – priseća se u neverici supruga Dina Rađe. – A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći.

 


Podsetimo, Viktorija Rađa bila je Mis Dalmacije 1995. godine, a baš u to vreme upoznala je proslavljenog košarkaša Dina Rađu u jednom restoranu u Zagrebu. Ubrzo su se zavoleli i svoju ljubav krunisali brakom, u kom su dobili sina Roka i ćerku Niku, dok Dino ima i sina Duju iz braka s košarkašicom Željanom.

 

 

makonda-tracker