da li ste znali?

Otac je bio uspešan košarkaš i prijatelj Olivera Dragojevića: Da li znate da su ONI roditelji Petra Graša? (FOTO)

0

Poznati pevač Petar Grašo je oduvek privlačio pažnju javnosti, a najviše nakon raskida sa Danijelom Martinović.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Petar Grašo je deć decenijama na sceni i izgradio je uspešnu karijeru, a mnoge je iznenadio njegov raskid sa koleginicom Danijelom Martinović nakon 24 godine veze.

 

Nakon toga, Grašo je oženio mladu Hanu Huljić sa kojom je nedavno dobio i ćerkicu Albu, a o Danijeli više nikada nije javno govorio. Međutim, pored toga, ono što je u malo manjoj meri uvek zanimalo ljude jeste ko su roditelji Petra Graša?

Poznato je da on potiče iz ugledne splitske porodice, ali se njegovi roditelji ne pojavljuju često u javnosti. Poslednji put su viđeni na svadbi.

 

Petrov otac Zoran je nekada bio uspešan košarkaš, igrao je za čuvenu Jugoplastiku, sa kojom je postao vicešampion Kupa evropskih prvaka, a kasnije je bio trener. Ipak, pored sporta, voleo je ugostiteljstvo, pa se na kraju tu i skrasio i početkom devedesetih otvorio jedan elitni restoran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Zoran je poznat i po prijateljstvu sa Oliverom Dragojevićem, koji je imao veliki uticaj na Petrovu karijeru, imao je samo 16 godina kada je za slavnog pevača napisao pesmu „Boginja“. Oliver ga je kasnije preporučio grupi „Magazin“, koja je tražila klavijaturistu, i tako je počelo njegovo prijateljstvo sa Tončijem Huljićem, ali i sa Danijelom Martinović, tadašnjom pevačicom benda.

 

Majka Snježana se nikada nije pojavljivala u medijima i uvek je bila posvećena porodici. Inače, Petar ima i mlađu sestru Bugu, koja uživa u braku sa košarkašem Leonom Radoševićem.

 

 

makonda-tracker