iznenađenje ili ne?

Jedan je pokupio SVE GLASOVE nakon utakmice sa Švajcarskom: ON je najbolji frajer u našoj reprezentaciji po vašem izboru

0

Iako su naši fudbaleri završili učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru, to ne znači da su prestali da privlače pažnju javnosti.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

I pre početka Mundijala vladalo je veliko interesovanje za našu reprezentaciju. Neki su posmatrali sa stručne fudbalske strane, dok su neki više bili fokusirani na izgled naših fudbalera.

 

Kao što i obično bude, fudbaleri su jedni od najpoželjnijih muškaraca na planeti, a u našoj reprezentaciji ih ima nekoliko za kojima uzdišu mnoge devojke širom sveta.

Među najpopularnijima na društvenim mrežama je svakako Dušan Vlahović, za kojim osim Srpkinja, lude i brojne Italijanke. Upravo ste vi imali priliku nedavno da učestvujete u anketi i odaberete najboljeg frajera naše reprezentacije.

 

Iznenađenje ili ne, prvo mesto je pripalo Dušanu Vlahoviću sa 26,62% vaših glasova, dok drugo mesto drži Dušan Tadić sa 22,3% glasova. Za njima idu Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić i Filip Kostić, a zanimljivo je da je nakon utakmice sa Švajcarskom vaše simpatije najviše privukao golman Vanja Milinković Savić, koji je bio apsolutni pobednik tog dana. Međutim, to ipak nije bilo dovoljno da preuzme titulu od Dušana Vlahovića.

 

1 / 15 Foto: Dado Đilas

 

Svetsko prvenstvo u Kataru je specifično po mnogo čemu, a najviše po tome što su neki od favorita ispali, dok su neke reprezentacije postigle neverovatan uspeh ostvarivši plasman u četvrtfinale, kao što je to slučaj sa Marokom. Jedna od zanimljivosti je i ta da se čini kako se nikad ovoliko nismo bavili fudbalerima i njihovim privatnim životima, kao sada.

 

Anketa
foto: Glossy/printscreen

 

makonda-tracker