dopada li se vama?

Najveća promena otkad je znamo! Bojana Ristivojević više ne izgleda ovako – i nikad nije bila lepša

0

Šarmantna voditeljka od početka karijere spada u najlepše domaće platinaste plavuše, ali sada se osmelila za krupnu promenu u svom izgledu

foto: bokalica, Instagram
foto: bokalica, Instagram

Voditeljka jutarnjeg programa Bojana Ristivojević obično je posledna svom poslovnom stilu i navikla nas je na svoj efektan izgled, u kom je najupečatljivija duga plava kosa.


Međutim, nakon što smo je godinama znali i voleli kao platinastu plavušu, Bojana je odlučila da napravi neku promenu u svom izgledu.

 

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografije iz frizerskog salona, kojima je otkrila da je plavu kosu zamenila svetlom nijansom lešnika.

 


Vreme je za promene. Zbogom plavoj kosi – poručila je Bojana, a njeni pratioci oduševljeni su ovom transformacijom, pa su joj udelili mnogo komplimenata.

 

Bojana Ristivojević
foto: bokalica, Instagram

"Kakva lepotica", "Vau, to je to", "Lepoj ženi sve lepo stoji"... neki su od komentara.

 

Lepa voditeljka i ponosna majka devojčice Mitre je, inače, nedavno otkrila da je sa svojim partnerom raskinula dok je još bila u drugom stanju, a priznaje da nije bilo lako doneti ovu odluku.


Naravno da je bila teška, ali jednostavno sve prođe. I sad sam sigurna da je ta odluka bila ispravna napominje voditeljka.

 

Ipak, raskid ljubavne veze ne menja činjenicu da njena ćerka ima celovitu i srećnu porodicu.

 


Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života – rekla je Bojana.


Kako voditeljka objašnjava, njena devojčica je sve ono što je zamišljala da će biti njeno dete.

 

Ona se ne smiruje! Konstantno je uključena u sva dešavanja. Svuda je vodim sa sobom, kod svih hoće u ruke, svakome se nasmeje... Uživa da se vozi u kolima, da putuje. Onakva je kakvom sam je zamišljala i zahvalna sam bogu na tome – ističe voditeljka.

 

 

makonda-tracker