nema kajanja

Ne žali zbog raskida usred trudnoće: Bojana Ristivojević bez dlake na jeziku o situaciji u kojoj se našla

1

Šarmantna voditeljka nedavno je postala mama, a njen partner i ona rastali su se i pre nego što je njihova ćerka došla na svet

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Bojana Ristivojević u septembru prošle godine donela je na svet prvo dete — ćerkicu Mitru.


Uvek nasmejana Šapčanka poznata je po tome što svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali ne krije da u roditeljstvu uživa.


Mitra je već napunila osam meseci i ovaj prvi period je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga — istakla je Bojana za Kurir.

 

Ona je, inače, nedavno otkrila da je sa svojim partnerom raskinula dok je još bila u drugom stanju, a priznaje da nije bilo lako doneti ovu odluku.


Naravno da je bila teška, ali jednostavno sve prođe. I sad sam sigurna da je ta odluka bila ispravna — napominje voditeljka.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ipak, raskid ljubavne veze ne menja činjenicu da njena ćerka ima celovitu i srećnu porodicu.


Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života — rekla je Bojana.


Kako voditeljka objašnjava, njena devojčica je sve ono što je zamišljala da će biti njeno dete.

 


Ona se ne smiruje! Konstantno je uključena u sva dešavanja. Svuda je vodim sa sobom, kod svih hoće u ruke, svakome se nasmeje... Uživa da se vozi u kolima, da putuje. Onakva je kakvom sam je zamišljala i zahvalna sam bogu na tome — ističe voditeljka.

 

 

makonda-tracker