mama i beba

"Majčinstvo mi je oplemenilo život": Bojana Ristivojević podelila fotografiju sa ćerkicom Mitrom

1

Voditeljka ne skida osmeh s lica otkako je na svet donela naslednicu, ostvarila je svoj san.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Harizmatična voditeljka Bojana Ristivojević pre nešto više od četiri meseca ostvarila se u ulozi majke, a malena ćerkica joj je potpuno promenila pogled na svet.

 

Voditeljka se nedavno vratila na male ekrane, ali čim završi jutarnji program, odmah stiže u naručje svojoj mezimici, čije fotografije neretko deli putem društvenih mreža. To je učinila i ovog puta, a ljubav mame i bebe govorila je više od hiljadu reči.

 

Bojana ističe da ju je majčinstvo potpuno oplemenilo i dalo posebnu notu.

 

Majčnstvo mi je oplemenilo život, udahnulo doživljaj bezuslovne, iskrene ljubavi koju može da oseća jedino roditelj prema svom detetu. S druge strane, i posao mi ostaje važna stavka. Da mi nije jedan od prioriteta, ne bih ga ni radila. Ništa ne radim polovično. Volim da se maksimalno posvetim i vidim rezultat rada. Zato sam u dogovoru s kolegama i pristala da se vratim dok je Mitra još vrlo mala ― rekla je Bojana i dodala da malena Mitra već pokazuje karakterne osobine.

 

 Mitra konstantno traži pažnju i interakciju. Već sad pokazuje karakter i to me mnogo raduje. Jedno vreme smo se svi u kući jedni drugima obraćali pevajući, jer se ljutila kad god bismo normalno govorili i to je svima bilo smešno ― objasnila je nedavno voditeljka.

 

 

 

 

makonda-tracker