otvorila dušu

RASTALI su se u prvim mesecima njene TRUDNOĆE: Voditeljka Bojana Ristivojević progovorila o BOLNOM TRENUTKU u životu

0

Voditeljka je ispričala koliko je teško podnela situaciju koja ju je zadesila.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Bojana Ristivojević tokom trudnoće rastala se svojim partnerom, ali sa njim je ostala u dobrim odnosima kako ona ističe, pomaže joj u odgajanju njihove ćerke Mitre. 

 

 

Međutim, kako je kazala taj trenutak je doživela kao svoj najveći poraz. 

 

— To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom.

 

1 / 7 Foto: ATA Images

 

Kako je i sama navela jako je teško podnela njihov rastanak. 

 

— Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu — priča Bojana za Stori i dodaje da joj sada partner pomaže u odgjanju njihove ćerkice. 

 

 

— Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji.

 

 

makonda-tracker