radovala se povratku

"Imala sam samo jedan strah": Voditeljka Svetlana Grubor se posle porođaja vratila na posao, a ne krije kako se oseća

0

Ona je dugo vodila Jutarnji program, ali je u jednom trenutku napravila pauzu da bi se posvetila porodici.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Svetlana Grubor se vratila na posao nakon duže pauze. Ona je bila na porodiljskom odsustvu, rodila je drugog sina, a još kad je bila u šestom mesecu trudnoće, imala je koronavirus, sa kojim se uspešno izborila.

 

- Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji. Ono što me je oduševilo jeste doček koji su mi kolege priredile. Bilo mi je jako drago što su mi se svi obradovali i što smo se odmah posvetili tome da nam emisija bude odlično realizovana - započela je ona.

Svetlana je otkrila i da joj nije bilo mnogo teško da se odvoji od dece, s obzirom na to da su se već razdvajali.

 

- Nije mi bilo toliko teško jer smo se mi već razdvajali. S obzirom na to da se sin još uvek budi noću, ostavila sam ga kod moje mame na čuvanje. Inače, u čuvanju dece mi pomažu svi, i moja i suprugova porodica. Sreća je da nas ima mnogo i mogu se na svakog osloniti. Jedini strah koji sam imala jeste bio da možda neću uspeti sve da uklopim, i porodične i poslovne obaveze, ali zaista na kraju nije bilo razloga, jer se sve lepo organizovalo - rekla je ona.

Za kraj, Svetlana je poručila kako je srećna što ima takvog supruga koji joj dosta pomaže, ali je ipak da bi uklopila sve obaveze, morala da žrtvuje san.

- To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla.Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć. Malo je reći da je taj život prelep i savršen. Mnogo sam srećna sa njima. Suprug mi mnogo pomaže i podržava u svemu što radim. Trudimo se da organizujemo i vreme za nas, tako da smo uspevali da otputujemo do Beča, Istanbula, Italije na vikend - zaključila je ona za Pink.

 

 

makonda-tracker