saznajte

Sa njim putuje po svetu i uživa u ljubavi: Ovo je muž Svetlane Grubor sa kojim je u braku već 6 godina

0

Njen izabranik i ona često vole da otputuju i tako provode vreme na destinacijama na kojima se opuštaju i održavaju skladan prodični život. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Srpska voditeljka Svetlana Grubor porodila se u GAK "Dr Dragiša Mišović" i na svet donela zdravog dečaka kojem je dala ime Aleksej

 

Ona već 6 godina uživa u braku sa Aleksandrom Gruborom, koji se ne pojavljuje često u javnosti. Ponekad podeli po koju fotografiju na svom Instagram profilu i to najčešče sa nekih putovanja. 

 

 

Sa njim ima i sina Viktora koga je na svet donela 2016. godine, a tom prilikom je izjavila da njenoj sreći tog dana nije bilo kraja. 

 

Svoju ljubav krunisali su u manastiru Rajinovac kod Grocke, a slavlje povodom toga napravili su u jednom beogradskom hotelu. 

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, poznata voditeljka se zarazila virusom korona u 7. mesecu, ali je sve prošlo u najboljem redu. 

 

Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete — kazala je jesenas za "Premijeru"

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker