blista

"Ispunjena sam!" Tanja Savić priznala da ima novog dečka i otkrila u kakvim je odnosima s bivšim suprugom

4

Posle izuzetno teškog životnog razdoblja, pevačica Tanja Savić je ponovo srećna

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić, jedna od napoznatijih "Zvezda Granda", proživela je vrlo težak period.

 

Nakon što je njen suprug Dušan Jovančević s njihovim sinovima Đorđem i Maksimom na početku pandemije otišao u Australiju bez njene dozvole, pevačica decu nije videla mesecima, a potom je usledila sudska borba nakon koje su se sinovi vratili u Srbiju s Tanjom.


Danas živi sa svojom decom i ističe da su joj ona prioritet.

 

Đorđu i Maksimu sam ja sada i otac i majka. Imam malo vremena za sebe i spavam periodično. Kada deca idu prepodne u školu, ispratim ih, pa se vratim da odspavam. Vikendima najčešće radim, tako da je meni ponedeljak kao nedelja – objasnila je Tanja za Alo. – Radim domaće zadatke sa njima, ali sam najslabija iz matematike. Više im pomažem kada rade domaći iz srpskog jezika jer sam za to super i uvek sam volela da pišem sastave. Moja deca engleski govore savršeno i međusobno na njemu pričaju. Ne smeta mi, to mi je simpatično. Tako nikada neće zaboraviti jezik.


Kako je istakla, volela bi da ostane u kontaktu sa svojim bivšim suprugom Dušanom, ocem njenih sinova, ali on to odbija.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Dušan i ja se ne čujemo iako bih volela da nas dvoje komuniciramo. Pokušavala sam, ali on ne želi. Deca se čuju sa njim, a tako i treba jer im je to tata – kaže Tanja.


Đorđe i Maksim bi voleli da vide tatu jer su ga se uželeli. Meni nije problem da Dušan dođe u Srbiju i da ih vidi – napominje ona.


Pevačica priznaje da je srećno zaljubljena, ali ne želi da otkrije ko je ukrao njeno srce.


Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju – izjavila je za 24sedam.
 

 

 

makonda-tracker