nije se dobro završilo

Posle raskida su OKRETALI GLAVE kad se sretnu: Sećate li se s kojim poznatim PEVAČEM je Tanja Savić bila u vezi ranije?

11

Pre braka sa Dušanom Jovančevićem, Tanja Savić ljubila je dobro poznatog kolegu, ali njihova veza nije se dobro završila i nakon raskida nisu ostali prijatelji...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Tanja Savić svojim ljubavnom životom uvek privlači pažnju javnosti. O njenoj vezi sa političarem Draškom Stanuvukovićem piše se več mesecima, par je uslikan zajedno, ali oni ne potvrđuju navode da su u ljubavi.

 

 

To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav — priznala je Tanja, a navodilo se i da su raskidali, mirili se...

 

1 / 19 Foto: ATA IMAGES, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

 

Ipak, ono što je sigurno jeste da je pre Draška bila u dugogodišnjem braku sa Dušanom Jovančevićem, koji živi u Australiji, a sa njim je dobila sinove Đorđa i Maksima. O borbi Tanje Savić za decu pisalo se cele godine, a čini se da je sada napokon našla svoju sreću, posebno otkad se spojila sa sinovima.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, malo ko se seća da je tokom takmičenja "Zvezde Granda" započela emotivnu vezu sa kolegom. Bili su srećni i ludo zaljubljeni, a mnogi su prognozirali da će se sigurno venčati.

 

U pitanju je: Darko Filipović!

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Varnice su sevnule 2005. godine, a njihova veza neprestano je intirgirala je javnost. Međutim, nakon samo par meseci sve se slomilo, ali ono što je interesantno je upravo to da su i Tanja Savić i Darko Filipović često govorili jedno o drugom nakon raskida, ali ne u pozitivnom kontekstu.

 

Pisalo se da je razlog raskida ljubomora, te da su usledile brojne prozivke posle kraja ljubavi, ali i da dan-danas nisu u dobrim odnosima i da okreću glave jedno od drugog kada se sretnu.

 

Podsetimo, Darko je bio finalista prve sezone "Zvezda Granda", kao i Tanja, a oženjen je Jasminom Gmitrović Filipović, čije fotografije često izazivaju brojne reakcije na Instagramu. Njih dvoje su 2011. godine dobili ćerku Nastju.

 

Fotografije Darkove supruge pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker