DA LI STE ZNALI?

Neće više biti u Španiji? Anastasija se seli u ovu daleku zemlju zbog Nemanje Gudelja, ali neće zapostaviti karijeru

1

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već neko vreme uživaju u vezi i privlače veliku pažnju medija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj trude se da svaki slobodan trenutak provode zajedno, međutim, kako oboje imaju profesionalne obaveze, njihova veza je ipak na daljinu.

 

Gudelj trenutno igra za Sevilju, ali pojavile su se spekulacije kako je naš reprezentativac dobio ponudu iz Turske, a Anastasija je rešena da ga prati u svakoj odluci, te je spremna da se preseli zajedno sa njim.

- Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu Trabzona. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more - rekao je  izvor za Alo.

 

Pomenuti izvor je otkrio i da će Cecina ćerka biti uz Nemanju, te da je ona prva kojoj je saopštio takvu odluku da promeni klub i preseli se.

- Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da najpre on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje - otkrio je on i dodao da pevačica neće zapostaviti karijeru.

 

Po svemu sudeći, Anastasija će započeti život na novoj adresi na Bosforu, ali će ipak zbog poslvonih obaveza i porodice koja je u Beogradu biti na relaciji Turska-Beograd. 

 

 

makonda-tracker