tamo je leto

U stilu Merilin Monro: Izdanje za plažu kojim je Milica Pavlović hipnotisala Dubai (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Andrea

27-11-2022 09:12h
Treba zaraditi novce uložene za "plastičnu transformaciju" i pripremanje za taj "rudarski posao.

Peki

27-11-2022 21:00h
Pa ovako strkljastu bez kuka i struka oni nece ni pogledati.Tako da je dzaba krecila.

Goca

30-11-2022 08:50h
Ja ne razumem se kako ove naše devojke zapale Dubai. Arapske žene nose samo poznate i enormno skupe komade odeće,savršeno doterane, Gole noge i ostalo se bahato plati ali kao potrošna roba. Ovde je tako ponašanje nepristojno.Dubai je za uživanje a ne za ludiranje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: