otvoreno

Šuška se da je zbog nje ostavio partnerku: Petar Strugar i Kalina Kovačević se zajedno oglasili o svom odnosu

0

Čim su domaći mediji javili da su glumci već mesecima u vezi, oni su se obratili javnosti

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Petar Strugar (34) nedavno se rastao od nevenčane supruge Olje, s kojom je skoro dobio dete, a mediji sada tvrde da je do raskida došlo zbog njegove nove ljubavi. Naime, Informer tvrdi da je glumac već četiri meseca u vezi s koleginicom Kalinom Kovačević (38).


Petar i Kalina odmah su se oglasili zajedničkim saopštenjem, istakavši da u ovim glasinama nema istine.

 

Kako bismo zaustavili neosnovane glasine, pozdravljamo zainteresovane medije, i poručujemo da smo se kroz dve zajedničke predstave "Godine vrana" i "Rat i mir", zaista zbližili i postali najbolji prijatelji, skoro kao brat i sestra. Sve ostalo su samo neosnovani tračevi, kojima se dalje nećemo baviti – naglasili su glumci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)


Podsetimo, mediji su javili da su se oni toliko zbližili da su planule emocije i da je, štaviše, Strugar ostavio partnerku zbog koleginice.


Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu – tvrdi neimenovani izvor.

 

 


 

makonda-tracker