savršena

Može da se nosi u BEZBROJ prilika: Haljina Jelene Gavrilović je komad odeće koji svaka žena treba da ima u ormaru (FOTO)

0

Naša poznata glumica Jelena Gavrilović osvojila je sve ne samo odličnom glumom, već i veoma istančanim modnim ukusom 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Čuvena glumica Jelena Gavrilović jedna je od onih žena koje imaju dobro izgrađen modni stil i koje ne vole previše da eksperimentišu.

 

Ona je ove godine podržala manifestaciju "Bazarovo lice godine", a na ceremoniji koja je upriličena tom prilikom pojavila se u izazovnoj crnoj kombinaciji koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

 

Jelena je jedna od onih žena za koje mnogi kažu da čak i džak da obuče i u njemu bi izgledala sjajno. Ipak, proverenim modnim kombinacijama ona uvek iznova i iznova iznenađuje publiku i sve kojima je modni uzor.

 

Crna haljina je ovog puta bila njen izbor. Veoma lep gornji deo srcolikog oblika učinio je da istakne dekolta na jedan vrlo lep i odmeren način. Dužina haljine do pola listova činila je da izgleda prefinjeno, a šlic koji je sezao sve do pola butine davao je dozu seksepila.

 

 

Oko vrata lepa glumica je imala upadljivu zlatno-crnu ogrlicu, koja je dala dozu elegancije i učinila da izgleda poput holivudskih zvezda.

 

Celu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama sa zlatnim detaljima i visokim potpeticama, koje su dodatno izdužile ionako duge noge.

 

Crveni karmin dao je izled "opasne" vamp žene, ravna plava kosa padala je niz njen vrat. Veoma seksipilno i smelo, a da li se sećate u kakvim sve izadnjima smo imali prilike da je vidimo?

 

 

 

 

 

makonda-tracker